Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Markéta Procházková (38) žije s manželem, právníkem Davidem, a synem Teodorem v domku za Prahou a Super.cz se svěřila se svou zimní rutinou: vždy ráno odhodí oblečení a jen v plavkách se na zahradě rochní ve sněhu.

„Otužování mě lákalo vždy. Ale až po přestěhování se z Prahy, když nasněží, pravidelně vybíhám ven, už třetí zimu. Nebo se alespoň projdu po zmrzlé trávě bosa, když není sníh. Ono totiž otevřít dveře na terasu a vyběhnout je mnohem jednodušší, než když jsme bydleli na sídlišti, kde to je ze všech hledisek méně lákavé,“ řekla Super.cz sympatická herečka.

A popsala i své další plány, hranice otužování chce ještě posunout. „Chystám se ještě hecnout a tuto zimu si zaplavat,“ pochlubila se hvězda Tváře, kterou také pravidelně vídáme v muzikálech Tři mušketýři nebo Kat Mydlář v Divadle Broadway.

„Toto období je velmi zvláštní, snažím se na něj nekoukat svýma uměleckýma očima (to je samozřejmě smutné) a dívám se raději s nadhledem. A hlavně mám štěstí, že jsem maminka, a tak se nestíhám nudit a raduji se den co den z Teodorka,“ svěřila.

„Nicméně jsem se vrhla více na malování, protože nutnost tvořit mě neopustila a uměleckou duši potřebuji rozveselovat a držet stále v naději a víře,“ prozradila nám Procházková.

„S naším synem je svět báječný a já jsem vděčná za každý den prožitý v radosti a ve zdraví. Manžel David má home office, obdivuji ho, jak vše zvládá s pozitivním přístupem. Není legrace pracovat doma, když jsou doma malé děti. Pozdravuji tímto všechny rodiče! Jste hrdinové,“ vzkázala Markéta, která se už také moc těší zpět na jeviště.

„Jezdíme do Ostravy, kde zkoušíme Harpagon je Lakomec. Zkoušení mě baví, na place je pohoda a je krásné pracovat s tak talentovanymi lidmi. Uvidíme, kdy to budeme moci ukázat divákům, myslím, pevně věřím, že se s námi nasmějí. Což je v této době potřeba. Usmívat se,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám