Hlavní obsah
Článek

Božská Kate Winslet (48) toho má momentálně dost k propagování. Kromě loňského dramatu Ammonite, v němž si střihla nahou postelovou scénu s kolegyní Saoirse Ronan, také novou mini sérii Mare of Easttown, kterou by mělo HBO uvést ještě letos. A nelze samozřejmě zapomenout ani na Avatara 2, jenž je aktuálně v postprodukci.

Kate se v podcastu WTF s Marcem Maronem rozpovídala o své postavě a o tom, jak na ni nahlížela v průběhu své kariéry.

„Lidi o mně vždycky říkali, že jsem jiná, protože jsem byla větší, než bylo zvykem. Mám velikost M,“ nechala se slyšet s tím, že to samozřejmě mělo vliv i na to, jak se sama vnímala.

„Ve filmu Nákaza mě hodili do pytle na mrtvoly. Skoro při každém záběru jsem se ptala, jestli můj zadek není moc velký. Takový hloupý nesmysl,“ zavzpomínala na film z roku 2011.

Nahých scén v Ammonite se ale nezalekla a je na ně právem pyšná. „Řekla jsem si, tak tady jsem, točím nahou scénu ve 43 letech. A to jsem si myslela, že už jsem s nimi skončila. Překvapilo mě, že mi to nepřipadalo skoro vůbec divné. I když jsem starší a mám všechna ta znaménka a jizvy. Mám rozhodně jiné tělo, než jsem měla před 20 lety,“ popsala natáčení v rozhovoru pro Daily Mail.

Kate se nebojí ani lesbických scén, nepovažuje je ani v nejmenším za kontroverzní, a dokonce si myslí, že by se měl dát homosexuálním milostným scénám ve filmech větší prostor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám