Hlavní obsah
Článek

Fitness trenér René ze Svatby na první pohled moc stál o svou nevěstu Petru, kterou mu v show přidělili experti. Nakonec se o soužití pokusili, ale nevyšlo to.

„Dal mi najevo, že mu na mně opravdu záleží a je tady pro mě, ať už se rozhodnu jakkoliv,“ řekla Super.cz Petra, proč to s Reném ještě zkoušela. Ale pokus nevyšel. Sportovně založený René se aspoň skamarádil s dalším soutěžícím Radkem, jemuž dala pro změnu košem pohledná blondýnka Simona.

Radek a René se otužovali

René se už nějaký ten pátek pravidelně otužuje a k v dnešní době populární aktivitě zlákal i Radka. Stihl ale potěšit celou řadu případných nápadnic. Během otužování totiž ukázal holý zadek! A fanynky doslova vrněly blahem.

„Ukaž to i zepředu,“ žadonily. Ale takové přání jim René nesplnil. K odhalení zadku navíc nedošlo jen tak. Zas až takový exhibicionista René není. „René zadek ukázal na naše vyhecování, řekl Super.cz Radek. Díky tomu se možná jeho parťák dočká dalších pěkných zpráv od případných nápadnic.

Ale jak se zdá, na svou „nevěstu“ Petru René stále nedá dopustit, ač spolu nejsou. „Péťa je moje zlatíčko, mám ji moc rád, je úžasná. Občas je těžké se v ní vyznat, ale to k ní patří a určitě by mě hodně mrzelo, kdyby se naše cesty rozešly,“ nechal se nedávno slyšet René, který o nápadnice jistě nemá nouzi.

Reklama

Další články

Načítám