Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda internetu a čtyřnásobná maminka Emily Mitchell (†36) zemřela náhle těsně před Vánoci. Čekala své páté dítě a její smrt byla pro všechny šokem. Rodina zesnulé nyní promluvila o příčině její smrti.

„Před několika dny jsme se dozvěděli, že za její smrt mohla plicní embolie,“ uvedl její manžel Joseph v prohlášení. „Je těžké to přijmout, ale mohlo se to stát. Jsme si jisti, že zdravotníci udělali pro její záchranu vše, co bylo v jejich silách, a jsme přesvědčeni, že byl prostě její čas. Pán si ji zavolal k sobě,“ uvedl hluboce věřící Mitchell a poděkoval sledujícím za podporu.

Emily, která se jako bloggerka a influencerka věnovala převážně tématu rodičovství, byla maminkou na plný úvazek. Své čtyři ratolesti učila doma a v listopadu oznámila, že čeká páté dítě, syna Joeyho.

Zkolabovala tři dny před Vánoci při snídani. Byla v 16. týdnu těhotenství a chystala se na svůj pátý porod císařským řezem. To bylo také jedno z témat, které na sociální síti v poslední době řešila.

Reklama

Další články

Načítám