Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její manžel, jachtař David Křížek, původně začal stavět iglú hlavně pro děti, sedmiletého Davídka a čtyřletou Lolu. Moderátorka pořadu Sama doma a bývalá vítězka soutěže krásy Miss ČR Lucie Křížková (39) ho ale začala používat ještě dříve, než ho stihl dokončit.

"Manžel se rozhodl postavit opravdu velké iglú, abychom se do něj všichni vešli. Tak doufám, že napadne dost sněhu, aby mu stačil materiál. A až bude hotové, mohli bychom tam s dětmi zkusit i přespat," řekla Super.cz Lucka, která se už dlouhou dobu otužuje, takže to pro ni určitě nebude problém. Už teď se v něm po ledové koupeli v sudu na sněhu vyválela.

Lucka s rodinou si už tři čtvrtě roku užívá nové bydlení. Do domku se zahradou na okraji Plzně se přestěhovali loni z panelákového bytu 3+1. Sice dlouho tvrdila, že jim stačí, ale zvláště v rámci pandemických restrikcí je rozhodně lepší větší prostor, zejména kvůli dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám