Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zhruba třicet kilometrů za Prahou točil štáb Cest domů, tentokrát pod vedením režiséra Petra Slavíka, jeden z nejdramatičtějších záběrů seriálu - přestřelku mezi dvěma seriálovými nepřáteli – policajtem Honzou Maškem, kterého hraje Miroslav Etzler (59), a Janem Dolanským v roli Romana Hamzíka. Ezler skončil s kulkou v těle.

Scéna, kterou v pondělí v posledním díle seriálu v letošním roce uvidíte, vypadá hodně dramaticky. A byla hodně nebezpečná. Přesto Mirek Etzler přiznal, že už má za sebou mnohem nebezpečnější točení.

„Před kamerou už mě mockrát zabili. Rozstříleli mě kulometem, sťali, přejelo mě auto, vypadl jsem z okna, smrtí před kamerou už jsem zažil opravdu moc," prozradil.

"Tahle závěrečná přestřelka nevznikala tak dramaticky, jak pak ve finále vyzní. Scéna je dramatická především v tom, že mě odváží sanitka do nemocnice, čímž končí jedna série, a je delší pauza, takže divák nebude přesně vědět, jak to dopadne. Jestli přežiju a co se stane s Hamzíkem,“ dodal populární herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám