Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řadu let byly velmi blízké spolupracovnice. Michaela Dolinová (60) moderovala na televizi Nova počasí v době, kdy Eva Jurinová uváděla hlavní zprávy. Bývalá novácká hvězda zemřela minulý týden.

Dolinová se zprávu o smrti své bývalé kolegyně dozvěděla od Super.cz. "Ježiš, to je mi tak líto. Eva byla fantastická ženská," nechala se slyšet Dolinová.

"Eva byla typická představitelka zlaté éry Novy. V době, kdy ještě byli moderátoři Novy zářivé hvězdy. Já jsem si na ní cenila moderátorské bezprostřednosti a smyslu pro humor. Ten měla vytříbený. Jejich přestřelky se Zbyňkem Merunkou byly nepřekonatelné," řekla nám bývalá rosnička. Ta na svou bývalou kolegyni vzpomínala jen v dobrém.

Eva Jurinová zemřela po těžké nemoci.

"Mám na ni krásnou vzpomínku. Pamatuji si, že jsem jednou přišla do přímého vysílání na konci zpráv a přinesla jsem Evě a Zbyňkovi čepičky, zmijovky se jim říkalo, a přinutila jsem je, aby si je nasadili. Nikdy nezapomenu, že mě s tím Eva, která si zakládala na zevnějšku a vždy byla dokonale upravená, neposlala do háje," uzavřela Dolinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám