Hlavní obsah
Článek

Oblíbený sitcom Ženatý se závazky se vysílal přes 10 let a dočkal se 11 sérií. Pro své nejapné vtípky a skvělé obsazení je oblíbený dodnes a protagonisté se stále drží v hereckém světě.

Ed O’Neill, který hrál otce rodiny Ala, byl posledních 11 let ve světově úspěšném seriálu Taková moderní rodinka. Christina Applegate (Kelly) i Katey Sagal stále patří mezi obsazované herečky a jediná výjimka je David A. Faustin, který se po roli Buda neúspěšně snažil prorazit jako rapper a po několika rolích v béčkových filmech se nyní drží ve filmařské branži spíš v pozadí než před kamerou.

Během tolika úspěšných let se v seriálu vystřídalo mnoho epizodních herců a mezi nimi byli i ti, kteří se později stali velice slavnými. Vzpomenete si na momenty, kdy vám byl někdo při nedávné repríze povědomý? Tady je pár z těch, kteří se vedle rodiny Bundových v seriálu krátce mihli.

V jednom z dílů, kde už rodina Bundů nezvládá svou finanční situaci a k večeři jí okraje pizzy, se rozhodnou zapojit do programu výměnných pobytů zahraničních studentů. Samozřejmě kvůli odměně. V tomto starším díle se objeví slavná herečka Milla Jovovich (48), která zde představuje francouzskou studentku Yvette.

Al Bunda si jednou nemůže vzpomenout na název písně, kterou slyšel v rádiu a Kelly tak přivede na pomoc svého přítele Vinnyho Verducciho, jehož otec pozná každou píseň na světě podle broukání. Roli Vinnyho tehdy získal Matt LeBlanc a v seriálu se objevil v několika epizodách. I když je jeho role Joeyho v Přátelích mnohem zásadnější, už tady tehdy ukázal své herecké umění. Christina Applegate (představitelka Kelly) se pak s hercem znovu sešla i na natáčení Přátel, krátce si tam zahrála sestru Rachel (Jennifer Aniston).

Ještě než se stala ikonickou záchranářkou v červených plavkách, objevila se kanadská kráska Pamela Anderson (56) v negližé v seriálu Ženatý se závazky. Stala se sexy dívkou ve snu Ala Bundy.

V epizodních rolích se objevila také mrcha Valerie ze seriálu Beverly Hills 90210 Tiffany Amber-Theissen a v další také herečka Keri Russell – obě měly co dočinění s Alovým synem Budem. Ani jedna se samozřejmě k Budově smůle dlouho v seriálu nezdržela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám