Hlavní obsah
Článek

Účastník show Peče celá země a kadeřník Jan Jirka se teď kvůli vládním restrikcím nemůže věnovat svému povolání. Měl však radost, že jako cukrář mohl napéct pro zájemce vánoční cukroví. Bohužel poslední dny tráví zavřený doma, má totiž koronavirus.

„Karanténu trávím v posteli, bohužel jsem se při rodinné návštěvě 26. prosince nakazil covidem a za tři dny jsem ulehl, měl jsem horečky, ale tři dny jsem spal a vůbec si to nepamatuji,“ sdělil pro Super.cz finalista soutěže Peče celá země. „Pak už jsem nespal, ale měl jsem šílené bolesti hlavy a svalů, dva dny jsem jen nehybně ležel a nemohl jsem ani mrkat, strašně mě bolela hlava, velmi mě bolely svaly nemohl jsem chodit, to vše jsem zvládl doma,” dozvěděli jsme se od Jendy, který doufá, že bude zase brzy fit.

„Nyní už mi je podstatně lépe, ale stále ležím v posteli. Ještě mám podrážděné dutiny, takže hlava stále bolí. Jak pomalu přicházím k sobě, tak mi začíná velmi chybět práce. Spousty lidí mi psalo moc hezké přání brzkého uzdravení. Nejsem typ člověka, co rád leží, takže do práce už se moc těším, dneska jsem dokonce byl online přítomen na kadeřnickém školení. Pečení mi také moc chybí, zatím jsem od Vánoc udělal jen bábovku a lívance,” dodal závěrem sympatický mladík.

Reklama

Další články

Načítám