Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V listopadu to bylo 22 let, co se z Chucka Norrise (80) stal ten nejšťastnější chlap na světě. Alespoň dle jeho vlastních slov, jimiž si připomněl svatbu s modelkou Genou O´Kelley.

Herec, vlastním jménem Carlos Ray Norris, je podruhé ženatý a s o 23 let mladší manželkou má devatenáctiletá dvojčata. Brali se v roce 1998.

Nejde o hercovo první manželství, před Genou byl dlouhých třicet let ženatý s Dianne Holechek. Mají spolu dva syny. Mike (58) se stejně jako otec věnuje herectví a režii, Erik (55) je závodník, kaskadér a režisér.

Mimo manželství se pak narodila ještě dcera Dina (57), kterou herec poznal až jako dospělou ženu.

Se svou současnou manželkou má Norris dceru Danilee a syna Dakotu. I oni už mají zkušenosti s herectvím. Danilee se dokonce po boku otce objevila v televizním filmu Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění, kde si zahrála Walkerovu dceru.

K seznámení Norrise a O´Kelley zahraniční média uvádějí, že se potkali ve chvíli, kdy byl herec zrovna na rande s jinou. Příběh sice nemá žádné upřesnění, ale proč by se nemohl stát? Vždyť jde o Chucka Norrise!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám