Hlavní obsah
Článek

Populární herec Bruce Willis (69) to tentokrát nevychytal a naštval řadu svých věrných fanoušků. Herec se vydal do lékárny v LA bez roušky. Mezi regály se procházel s nezakrytými dýchacími cestami, přestože nařízení ve státě Kalifornie stanoví, že je musíte mít uvnitř veřejných prostor zakryté.

Herec rozohnil několik nakupujících, kteří si stěžovali u personálu. Na to konto jedna z prodavaček údajně požádala herce, aby si zakryl ústa a nos, ten ale obchod raději beze slova opustil, přestože měl na krku šátek, který mu v danou chvíli mohl posloužit, píše Page Six.

Fotografie herce bez roušky obletěly internet a rozezlily i některé celebrity jako Dylana Minnetta nebo Chrise Pratta. „To se tedy předvedl, na*er si, Bruci Willisi,“ vzkázal na Twitteru Minnette a podpořily ho masy naštvaných fanoušků.

Willis se už stihl k věci vyjádřit a uznal své pochybení. „Byla to chyba úsudku. Všichni se chraňte a noste roušky,“ vyjádřil se věcně časopisu People.

Willisův chybný úsudek je velkým překvapením, není tajemstvím, že se herec v průběhu pandemie izoluje s rodinou. V průběhu roku byl v karanténě dokonce se svou ex Demi Moore a společnými dcerami. Na Vánoce se pak pochlubil roztomilým snímkem se současnou ženou Emmou (42) a dcerami Evelyn (6) a Mabel (8).

Herec je navíc s šátkem vídán často a obvykle jej i k zakrytí úst a nosu používá. Není tedy ani vyloučeno, že se zkrátka a dobře jenom zapomněl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám