Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Taylor Hill (24) na ostrově Svatého Bartoloměje spojila příjemné s užitečným. Kráska v Karibiku pózuje pro novou kampaň své domovské značky Victoria´s Secret. Záběry na její sexy postavičku v plavkách potěší oko každého obdivovatele ženské krásy.

Na oblíbený ostrov celebrit s ní přiletěl i její přítel Daniel. Když má půvabná modelka zrovna čas, užívá si s Danielem plážových radovánek včetně populární jízdy na paddleboardu. A do toho vystavuje na odiv své půvaby v bikinách, díky kterým se stala andílkem Victoria´s Secret, a dosáhla tak zatím nejvyšší modelingové mety.

Taylor Hill se jako malá aktivně věnovala gymnastice. Profesionální sport ale vyměnila za modeling. A nejspíš udělala dobře. Na přehlídkovém mole se objevila už jako čtrnáctiletá a ladné křivky propůjčila například značkám Intimissimi a H&M. Na přehlídkách zářila mimo jiné v outfitech Armani, Ralph Lauren, Versace nebo Dolce & Gabbana. Populárním andílkem je od roku 2015 a má za sebou desítky úspěšných kampaní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám