Hlavní obsah
Článek

Ještě před úderem aktuální vlny koronavirové pandemie se Jana Stryková nechala zvěčnit do kalendáře a dopadlo to na jedničku. Seriálová a divadelní herečka proměnu v modelku dokonale zvládla.

„Focení jsem si moc užila, bylo to příjemné vytržení z domácích povinností,“ svěřila se Super.cz Stryková, která trvale žije se synem a partnerem v českých nejvyšších horách. „Čas v Krkonoších je pro mě velikým darem,“ řekla pokorně.

Do projektu byla Stryková zapojená hlavně díky přátelství se spisovatelku Barbarou Nesvadbovou (49), jejímž audioknihám propůjčuje hlas. „Jana má tak nádherný obličej. Nádherný,“ rozněžnila se spisovatelka při prohlížení výsledných fotek v kalendáři.

K projektu se herečka, kterou vídáme v seriálu Slunečná, připojila také proto, že výtěžek z kalendáře poputuje do nadačního fondu Be Charity a bude použitý na pomoc Emičce Hoškové z Českých Budějovic, která trpí Pelizaeus-Merzbacherovým syndromem.

„Pevně věřím, že Emičce pomůžeme v její nelehké situaci. S Bárou jsme dlouholeté kamarádky, obdivuji její charitativní aktivity,“ dodala Stryková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám