Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S nápadem přihlásit se do reality show Výměna manželek přišla v první rodině maminka Hanka (33). Chystá svatbu s přítelem Janem, ale často se hádají kvůli třináctiletému synovi, a proto by ráda vyzkoušela, co s nimi udělá deset dní v odloučení.

Ve své náhradní rodince nebude mít na přemýšlení o svatbě příliš času. Její den se bude točit hlavně kolem zvířat. Maminka z Břežan si totiž vymění domácnost s Adélou (25) z Bedřichova, která si v rodině prosadila velké hospodářství.

Na Hanku čeká starost o prasata, kuřata, kozy, králíky a další zvěř. Do chodu rodinného hospodářství ji zasvětí náhradní manžel Marcel a Hanka tuší, že to nebude žádná legrace.

„Těším se, až to půjdu čistit, ty jo. Jak často se to čistí?“ ptá se Hanka svého náhradního muže v chlívku, kde poprvé zkouší nakrmit prasata. Odpověď „obden“ ji příliš nepotěšila. „Ty vo*e,“ zaznělo upřímně na kameru z úst Hanky, která o sobě následně prohlásila, že se z ní stává „pravá nefalšovaná vidlačka“. Podívejte se ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám