Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na otužování se vrhla Lucie Křížková (39) již před více než rokem. A nevzdala se ho ani letošní zimu. S manželem, jachtařem Davidem Křížkem, se ponoří s úsměvem do ledové vody na Lipně, kde zvládnou plavat i mezi kusy ledu.

Když moderátorka a bývalá královna krásy nemůže za koupáním do volné přírody, postačí jí i sud na zahradě. Do toho skáče sexy brunetka pravidelně a jen pár minut v ledové vodě ji nabije na celý den. S manželem sice otužováním posilují dlouhodobě svou imunitu, jejich děti Davídek a Lola se v zálibě rodičů zatím nevzhlédli.

"Děti zatím do studené vody nedostanu. Neláká je to. Otužuji je postupně tím, že doma nemáme přetopeno, teplotu udržujeme kolem 22 stupňů. Občas vyběhneme jen v tričku na chvilku před dům," svěřila se Super.cz moderátorka. "Ve sprše jim zkouším studenou vodou sprchovat alespoň nohy, ale nechci to v nich lámat. Musí si na to přijít samy. Myslím, že když to budou pravidelně vídat u nás, postupně se zapojí," dodala Lucie.

U ranního rituálu se Lucie také nechala zvěčnit a nutno říct, že v plavkách vypadá stále skvěle. Díky pravidelnému sportu má dvojnásobná maminka Davídka a Loly štíhlou figuru, kterou se rozhodně nemusí stydět ukázat. A jak vidno, svůj úsměv Lucie neztrácí ani po koupeli, kterou by si mnozí rozhodně nechali ujít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám