Hlavní obsah
Článek

Britská youtuberka Kayleigh Love se zabývá paranormální aktivitou a často navštěvuje záhadná opuštěná místa. Na sklonku loňského roku se vydala prozkoumat bývalou nemocnici pro duševně choré ve Walesu. Co se jí povedlo zachytit, označuje za svou nejděsivější zkušenost s paranormálními jevy vůbec.

Na nahrávce, kterou sdílela na svém kanálu Love to Investigate, natáčí Kayleigh koupelnu, poté namíří kameru do prázdné chodby, při dalším záběru o pár sekund později je ale na konci chodby vidět postava, jak si můžete prohlédnout v galerii níže. Objeví se pouze na okamžik a v dalším záběru už nikoliv.

Sama Love si prý při natáčení ničeho nevšimla, duchařský “jackpot“ prý objevila až při stříhání videa. Záběr z její dobrodružné výpravy si můžete pustit ZDE.

„Obrátil se mi žaludek. Když jsem to editovala a musela přiblížit, aby to ostatní viděli, bylo mi z toho divně,“ popsala.

Sama věří, že se jedná o ducha bývalé pacientky. „Věřím, že v té chodbě měla někde pokoj a stále je tam uvězněná. Věřím, že by se o jejím příběhu mělo vědět a možná je tohle způsob, jakým se chce z toho zařízení dostat,“ vysvětlila.

„Co nás šokovalo nejvíc, je, že postava není průsvitná, ale úplně se před námi zhmotnila,“ dodala.

Někteří skeptici youtuberku nařkli, že přemluvila kamarádku, aby se za ducha převlékla, to však Love v jednom ze svých prohlášení vyloučila s tím, že to nemá zapotřebí a je velmi pyšná na svůj úlovek.

Brecon and Radnor Joint Counties Lunatic Asylum bylo zařízení, které ve 20. a 30. letech sloužilo jako zařízení pro choromyslné a proslulo kontroverzními, ne vždy úspěšnými metodami léčby. V průběhu II. světové války pak sloužilo jako nemocnice pro vojáky s posttraumatickým syndromem. Prováděly se zde například elektrokonvulzivní terapie nebo lobotomie. Zařízení bylo definitivně uzavřeno v roce 2000 a od té doby chátrá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám