Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dům tragicky zesnulé herečky Nayi Rivery (†33), v němž žila se svým dnes již pětiletým synem Joseym, je oficiálně na prodej za 57 669 300 Kč.

Vila v losangeleském sousedství Los Feliz má dvě patra, čtyři ložnice a tři koupelny. Po hereččině smrti ji navíc nechali zrekonstruovat. Hlavní ložnice, kterou obývala Rivera, má klenutý strop, prostornou šatnu a vlastní koupelnu s obří vanou i sprchovým koutem.

K domu také patří pozemek s bazénem, placem na grilování a garáží pro dva vozy. Na trhu se dům, původně postavený v roce 1935, objevil půl roku po hereččině smrti.

Hvězda seriálu Glee si se synem vyrazila na loďku na jezero Piru. Šli si zaplavat, z vody se ale dostal jenom Josey, kterému podle jeho výpovědi matka pomohla do lodi, ale sama se už nevynořila. Spícího Joseyho našli v loďce o několik hodin později. Tělo Rivery pak vylovili po pěti dnech pátrání.

Herečka za neznámých okolností utonula. Chlapec nyní žije se svým otcem Ryanem Dorseym, za nějž byla Rivera provdaná v letech 2014 - 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám