Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zakladatel pánského časopisu Playboy Hugh Hefner (85) si musí mnout ruce. Jeho chytrý tah přemluvit zlobivou herečku Lindsay Lohan (37) ke spolupráci vyšel na jedničku. Vydání leden/únor 2012 s Lindsay na titulce se totiž na pultech vůbec neohřálo, během víkendu bylo vyprodané a obchodníci volají po dalších výtiscích.

Ačkoli zpočátku uniknutí hereččiných fotografií na internet vypadalo pro Playboy jako nevýhoda, ve finále to byla možná ta nejlepší reklama, kterou si jeho vydavatelé mohli přát. Blonďatá Lindsay se totiž vůbec nestyděla a stylizovaná do Marilyn Monroe za mlada bez ostychu předvedla své tělo v rouše Evině.

Povedené fotografie na červeném pozadí se tak Hefnerovi bohatě vyplatily i přesto, že herečka za pětidenní focení inkasovala milión dolarů (19,5 miliónu korun). Vydání s Lohan jde na dračku napříč celých Spojených států, prodejci především z New Yorku a Los Angeles proto vydavatelství bombardují s žádostmi o další výtisky.

Reklama

Další články

Načítám