Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší český hokejista David Pastrňák prozradil světu radostnou novinu. Ve svých 24 letech se stane poprvé otcem. S krásnou přítelkyní ze Švédska už dokonce prozradili pohlaví miminka.

Hvězda NHL, která momentálně hraje za tým Boston Bruins, se na sociálních sítích pochlubila videem, ve kterém se svou těhotnou přítelkyní odtajnili pohlaví miminka, které pro ně bylo do posledního momentu překvapením.

Rozhodli se totiž natočit v dnešní době velmi populární tzv. gender reveal video, kde odhalili pohlaví miminka přímo před fanoušky, pomocí tuby naplněné konfetami v růžových či modrých barvách.

Aby si pár tento krásný moment zpestřil, rozhodli se fanoušky i sebe ještě chvíli napínat. Tubu dostali ne jednu, ale měli jich k dispozici rovnou 7! Po každém výstřelu konfet připsali bod na stranu holčičky nebo chlapečka. S výsledným skóre 4:3 nakonec zjistili, že Rebecca nosí pod srdcem malého hokejistu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám