Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Přátelé patří k nejúspěšnějším vůbec a po deset sérií bavil fanoušky po celém světě. Většina se shoduje, že je nikdy neomrzí sledovat ho pořád dokola. Hodnocení databáze IMDb nyní odhalilo, jaká z epizod je podle fanoušků nejhorší.

Nejméně oblíbený je 21. díl 4. série s názvem Pozvání na svatbu (The One with the Invitation v originále). Ten se dočkal hodnocení 7,2, což sice není vůbec špatné, ale oproti průměrnému skóre 8,5 je to méně.

Pro ty, kdo zapomněli, jde o epizodu, v níž se Rachel rozhoduje, jestli poletí Rossovi a Emily na svatbu do Londýna. Je v ní spousta flashbacků a není zdaleka tak dramatická jako ostatní epizody dané série.

Díly, které následovaly, se pak dočkaly od diváků úplně nejlepších hodnocení. Podle serveru Money.co.uk je nejlépe hodnocenou epizodou Všichni už všechno vědí (The One Where Everybody Finds Out), 14. díl 5. série. V něm vyjde najevo vztah Moniky a Chandlera.

Ten se ovšem o první příčku v oblíbenosti dělí s úplně posledním dílem seriálu Poslední epizoda část 2. (The Last One part 2). Oba získaly skóre 9,7.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám