Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, premiérový díl Výměny manželek byl pro diváky šokující. Nejvíce je překvapil finální rozhovor obou párů mezi osmi očima, při kterém došlo k emoční explozi jedné z účastnic, uklízečky Lucie (34).

Ta se vulgárními nadávkami pustila do druhé matky Aleny (40) a z restaurace za křiku a hlasitých nadávek vyběhla, ještě před koncem rozhovoru. Nyní se mladá maminka z Kladna za své chování kaje.

„Je to pravda, ten závěr jsem přehnala. Šlo tam hlavně o žárlivost a šlo mi i o to, že (Alena) nevařila, vařila jen tři dny,“ řekla v rozhovoru po odvysílání dílu.

Mimo jiné televizi prozradila, že se od natáčení její život obrátil naruby, odstěhovala se z bytu, ve kterém počas Výměny žila s manželem Stanislavem a čtyřmi dětmi ve školním věku. Další změnou v jejím životě je rozvod a také nová láska.

„Potkala jsem svého bývalého spolužáka, se kterým jsem rok, byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady 14 dní nebo 3 týdny po Výměně,“ svěřila se Lucie, kterou v únoru čeká další svatba a s novým partnerem plánuje společného potomka.

Po odvysílání tohoto premiérového dílu se na internetu začaly šířit o jejím životě různé zvěsti, mezi nimi i to, že má kromě 4 dětí, které v realityshow účinkovaly, ještě další čtyři starší potomky, které jí měla odebrat sociálkou. Lucie se rozhodla uvést vše na pravou míru.

„Na internetu se i říká, že jsem zabila vlastní dítě, řeknu to narovinu: Mám čtyři děti, které jsou z předchozího vztahu, všichni jsou v rodinách. Kdybych tu holku zabila, tak tady za první nejsem, a za druhé na ni neplatím alimenty,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám