Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41) Super.cz popřela, že se v jejím životě objevil nový muž, který by stál za jejím rozvodem s Andrém Reindersem. Poprvé naopak promluvila o rozvodu.

"Žádost o rozvod zatím podaná není, ale je to jen formalita, kterou brzy začneme řešit. Upřímně vlastně ani nevím, jak začít. Nikdy jsem se nerozváděla. Jen doufám, že to bude v uvozovkách pohodový rozvod a na všem se v klidu jako dospělí rozumní lidé, a hlavně rodiče, domluvíme," řekla Super.cz Mašlíková.

Popřela, že má za Andrého už náhradu. Nepopírá ale, že mezi jejími přáteli jsou muži. "Mám kamarádky i kamarády, ale žádný vztah. I kdybych se ale začala s někým scházet, nic špatného na tom nevidím. Dva měsíce s námi André nebydlí. I on má nárok si najít novou známost. Už jsme jen rodiče, ne partneři," vysvětluje moderátorka.

Haně Mašlíkové se vztah slepit nepodařilo.

"Mezi mými přáteli jsou i muži, se kterými mě klidně nyní může vidět někde na procházce. Já se nikde neschovávám a dělat to nebudu. Abych byla vystresovaná, že se s kávou v ruce půjdu s někým projít," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám