Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a muzikálová zpěvačka Lucia Jagerčíková v neděli porodila prvního potomka, kterému s manželem Jakubem Nývltem dali biblické jméno Daniel. Podívejte se, jak Lucia vypadala jen dva dny před porodem. Zpěvačka porodila předčasně, dvanáct dní před termínem porodu.

I krátce před porodem se cítila výborně. "Čekala jsem, že to bude horší. Těžko si zavazuji boty, to je asi ten největší problém," řekla Super.cz jen pár hodin před nečekaným porodem Lucia, hvězda připravovaného muzikálu Robinson Crusoe.

Kvůli vládním opatřením je premiéra muzikálu Robinson Crusoe odložena, Lucia se tak premiéry dočká už jako maminka. "Termín porodu mám 22. ledna. Plánuji do divadla naskočit brzy. Nebudu toho hrát moc, chtěla bych jen Robinsona a lehčí věci. Robinson není drastický fyzicky, nebijeme se, nikdo se mnou nemlátí o zem, nepadám. Zkoušení je krásné, je to pohoda. Těším se na premiéru moc,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám