Hlavní obsah
Článek

Udržuje si hravost bollywoodských filmů, díky kterým se stala známou pro milióny lidí. Deepice Padukone se ale zároveň skvěle daří orientovat v aktuálních trendech.

Na stříbrném plátně se kráska, která právě slaví pětatřicáté narozeniny, chová jako chameleon. Stejně tak se umí proměňovat na rudém koberci v rámci prestižních galavečerů.

Deepika často vyznává lásku k indickým návrhářům, jako je Sabyasachi Mukherjee, či Manish Malhotra, zároveň ráda čerpá z komerčních kolekcí evropských značek či tvorby světových módních domů. Málokdo by dokázal s takovou lehkostí vynést róbu z vrstveného neonového tylu od Giambattisty Valliho jako právě tato herečka předloni na filmovém festivalu v Cannes. Oproti tomu se nebojí ani architektonicky řešených modelů, jak tomu bylo na Met Gala v roce 2018, když oblékla rudou řízu s obrovskou mašlí sirénou od Prabala Gurunga.

Už v roce 2010 Deepika přesně pochopila, jak na sebe strhnout pozornost. Na závěr festivalu v Cannes oblékla sárí od Rohita Bala zdobené křišťály a nejeden přihlížející se ptal: „Kdo je to děvče? Od té doby ušla herečka dlouhou cestu a s železnou pravidelností předvádí na rudém koberci na azurovém pobřeží ty nejokázalejší modely.

Vzhledem k útlumu společenského dění se Padukone drží při zemi. Naposledy na sebe strhla pozornost jen v lednu na zasedání Světového ekonomického fóra ve fialové pláštěnce Alexe Perryho. Je ale jen otázkou času, kdy se showbyznys opět rozjede a ona bude moct ukázat, že patří mezi nejlépe oblékané ženy planety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám