Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ty ale rostou. Malé Karličce rosničky Karly Mráčkové už jsou dva roky, Emička Terezy Mátlové (48) a Františka Janečka (79) má tři a půl a stejně stará je i Sofinka Petra Jákla. Známí rodiče přivedli své malé holčičky do nového obchodu se značkovým dětským oblečením.

Zatímco Emička se hned měla k malé Káje, Sofinka byla pořádně tvrdohlavá. "Já tady nechci být, nechci se fotit a nic si zkoušet. Chci ven a už se sem nevrátit," opakovala tatínkovi. "Měla náročný den. Už jdeme z jedné oslavy. Byli jsme na sedmdesátinách mého táty," vysvětloval Jákl Super.cz chování dcerky, která je mu neuvěřitelně podobná.

Malá Kája zase byla pořád upatlaná od bonbónů a lízátek, které byly pro děti připravené. "Čtvrté dítě už neplánuju," krčila rameny Karla Mráčková, která už má doma dva starší syny. František Janeček si zase posteskl nad cenami oblečení v butiku Armani Kids. "Vždyť ty děti z toho za chvíli vyrostou. Nejsem chudý člověk, ale přijde mi to zbytečné," řekl. Jeho partnerka, která se nadšeně rozhlížela po vystaveném zboží, které by Emičce tak slušelo, ale tak přísná nebyla.

Reklama

Další články

Načítám