Hlavní obsah
Článek

Herec Pavel Nový (72) se úspěšně vyhýbá covidu, stejně tak i jeho rodina. „Mám za sebou asi dvanáct testů, dvanáct negativních. Trochu spoléhám na to, že mám díky otužování dobrou imunitu,“ svěřil herec.

Pavel Nový je svou odolností vůči zimě proslulý, nepříznivé teploty ho neodrazují a nosí celoročně kraťasy. Co říká se svou letitou praxí na nový trend otužování, který se poslední dobou šíří mezi českými celebritami?

„S otužováním se začíná v létě, v zimě by je to mohlo stát život. Teď je to móda, tak se tím všichni začali chlubit. Ale není na tom nic moc k chlubení. Nevím, proč se koupou ve Vltavě. Tam jsem se koupal jednou kvůli filmu Bába z ledu – a ta voda tam tak smrdí… Nevím, proč bych do ní dobrovolně lezl,“ míní herec, kterého naštěstí koronakrize nezasáhla ani po pracovní stránce.

„Nestěžuju si. Mám důchod a točil jsem na Slovensku, tam jsem dokonce dostal normální peníze, eura. Jsou na tom lidé podstatně hůř, nedovedu si představit, že bych dělal v pohostinství nebo provozoval fitko,“ říká.

Kromě toho je novou posilou seriálu Sestřičky Modrý kód, kde vstoupí do života jedné z hlavních postav, bývalé vyšetřovatelce Nadě v podání Daniely Kolářové (77). S tou se na place nesetkal dlouhých 40 let a na jejich první spolupráci ve filmu Pytláci vzpomíná dodnes s rozpaky.

„Na konci toho filmu jsme s Danou skončili spolu. Jenomže ta poslední scéna se točila jako úplně první a režisér Hynek Bočan nás strčil rovnou do postele. Přišel jsem v županu do ateliéru, Dana už tam čekala, držela si deku pod bradou, byla celá nervózní. Sotva jsme se představili, strčil mě k ní. Od té doby jsme se neviděli. Až tady,“ prozradil Pavel Nový.

Reklama

Další články

Načítám