Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Peroutka představil klip k písní Svítání. Pro jeho fanoušky bude možná překvapením. Slaďouš Milan ukázal svou drsnější tvář.

„Mým nejoblíbenějším filmovým žánrem je horor. Bylo mi tedy jasné, že další klip budu chtít takto pojmout,“ řekl Super.cz Peroutka. „Konkrétně film Osvícení miluje i režisérka videoklipu Tereza Hirsch, a tak slovo dalo slovo, našel se perfektní hotel na Václaváku, sehnala umělecká maskérka Diana Vitikačová, kameraman Jakub Veinlich a za jeden den bylo hotovo.“

V klipu je nejvýraznější scéna, ve které Peroutka vyběhne z vany nahatý do hotelové chodby a zběsile utíká před přízraky. Sám herec tvrdí, že k exhibicionismu rozhodně netíhne, ale nakonec se nechal přemluvit a na pár záběrů se zbavil svršků.

„Scéna, kdy vyběhnu z pokoje před svou noční můrou, se natáčela jako první. Celou dobu jsem byl ve spodním prádle, jen na dva záběry se sundalo s dohodou, že se možná ani ve finálním střihu neobjeví. Překvapivě musím říct, že člověk si na to na place za chvilku zvykne. A nakonec jsem sám dost pobavil štáb, když jsem ještě nahatej chtěl podívat na to, jak natočenej záběr vypadá,“ dodal se smíchem Peroutka.

Ještě pár hodin před natáčením to vypadalo, že bude nutné vše zrušit. Původní hlavní hrdinku totiž skolila chřipka, což zejména v této době nebylo možné podcenit.

„S tím jsem se nechtěl smířit, ale naštěstí mě večer před natáčením při nakupování v supermarketu napadla Felicita Prokešová, se kterou jsme nazkoušeli už dvě divadelní hry, je ohromně talentovaná a perfektně vypadá,“ odkrývá Peroutka volbu herecké partnerky, kterou zná veřejnost i z představení Czech cabaret, kde exceluje v sexy číslech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám