Hlavní obsah
Článek

Sociální sítě jsou velkým žroutem času. To na vlastní kůži okusil i Richard Krajčo (46), který v poslední době propadl aplikaci TikTok, kterou s oblibou využívá mladá generace ve věku jeho dětí.

Natáčení krátkých vtipných videí si frontman kapely Kryštof tak zamiloval, že začal na sociálních sítích trávit podstatně víc času než jeho ratolesti, které mohou využívat internet jen hodinu denně, a od některých fandů byl za videa kritizován.

„Samozřejmě se ke mně doneslo, že jsem na to příliš starý nebo že mám humor, který není adekvátní mému věku. Já myslím, že člověk je starý tak, jak se cítí,“ řekl v minulosti Super.cz Krajčo. S Novým rokem, kdy si lidé dávají různá předsevzetí a detoxy, se proto muzikant rozhodl naordinovat si tzv. digidetox.

Richard Krajčo a Karin Babinská o svých videích na TikToku

„Vše vypínám. Mail, internet, sociální sítě. Zůstane mi v ruce tlačítkový telefon a starý přehrávač narvaný hudbou a sluchátka, knížky a touha to zvládnout,“ svěřil se zpěvák, který přiznává, že od dob koronaviru, kdy svět funguje tak trochu víc „online“, pocítil, že je toho už i na něj moc.

„Musím říct, že jsem měl v poslední době pocit, že mě ten virtuální svět válcuje,“ říká. Jeho virtuální detox končí 1. února a do té doby bude s fanoušky komunikovat jeho žena Karin, která bude také pravidelně informovat, jak se zpěvákovi v jeho výzvě daří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám