Hlavní obsah
Článek

Je to neuvěřitelné, ale policista David Kremeň (32), který vyhrál soutěž Muž roku, do nedávna neletěl dopravním letadlem. Když si vybíral výhru ze soutěže a vypravil se do Egypta, bylo to jeho poprvé. "Největší obavy jsem měl z přistání," svěřil Super.cz.

"Nejde o to, že bych se bál létat. Když jsem byl v armádě, tak jsem sloužil u paragánů," vysvětloval. "Takže mám za sebou padesát seskoků padákem. Ale já vždycky do letadla nastoupil a pak z něj vyskočil. Proto jsem se toho přistání děsil. Bylo moje první," upřesnil.

Egypt byla také jeho první dovolená mimo Evropu. "U moře jsem byl podruhé, poprvé to bylo předloni v Chorvatsku na jachtě, ale to jsme jeli autem," svěřil. Jako vítěz soutěže krásy se prý dostal i do egyptských novin a fotil i promo snímky pro hotel.

"Bylo to fajn, koupat se dalo, moře mělo pětadvacet stupňů a svítilo sluníčko, takže jsem byl rád, že jsem na poslední chvíli letěl. Původně jsem měl totiž sloužit, ale po vítězství mi udělili dovolenou a jiné plány jsem neměl," prozradil David, který v Egyptě přivítal i nový rok.

"Sice tam nemají tolik restrikcí jako u nás, ale třeba ohňostroj taky nebyl. Ani bych pomalu nepoznal, že je Silvestr, kdybychom si nepopřáli šťastný nový rok," dodal aktuální Muž roku, který už si přebral také vůz, jenž byl součást výhry, a pokřtil i kalendář finalistů soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám