Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rychle a zběsile je jednou z nejpopulárnějších filmových sérií, kterou bohužel provázela i tragická smrt herce Paula Walkera (†40). Walkera pojilo pevné přátelství s hereckým kolegou Vinem Dieselem (53). Toho považoval za bratra nejen na plátně, ale i ve skutečném životě.

Zajímavostí je, že jen několik dní před Walkerovou smrtí s ním Diesel vedl rozhovor na téma, co by se stalo, kdyby náhodou náhle zemřel. Vin po svém příteli chtěl, aby v případě jeho smrti dal světu najevo, jakým mu byl bratrem. Několik dní na to, 30. listopadu 2013, Walker zemřel při autohavárii.

Když se po kamarádově smrti vrátil Diesel k natáčení, přiznal, že to bylo jedno z nejnáročnějších v jeho životě. V rozhovoru pro Variety uvedl, že spotřeboval tři krabice papírových kapesníků a musel opustit plac, protože mu konstantně teklo z nosu a nemohl zadržet slzy.

Když šel herec po Walkerově skonu navštívit jeho rodinu, Paulova matka mu projevovala lítost. Přestože sama přišla o syna, uvědomovala si, že byl Paul Vinovou druhou půlkou.

Herec s partnerkou Palomou Jiménez přivítali v roce 2015 na svět holčičku. Byl to Vin, kdo trval na jméně Pauline.

Než se pustil do natáčení Rychle a zběsile, často Diesela pokutovali za rychlost. Až v roli Doma Torreta si uvědomil, že by měl zvolnit. Dnes se dušuje, že povolenou rychlost nepřekračuje za žádnou cenu.

Diesel má dodnes skvělý vztah s Walkerovou dcerou Meadow, kterou vnímá jako člena vlastní rodiny. Často se vídají a tráví spolu svátky, kontakty udržují i na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám