Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě dotáčí poslední scény seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale Daně Morávkové (52) se neuvěřitelně stýská po divadle. "Divadlo hrát nemůžeme, díky aspoň za to natáčení," řekla Super.cz herečka. Ta oslovila svoje fanoušky s dotazem, zda by přivítali možnost návštěvy kulturních akcí, když by se před nimi otestovali. Sama musí kvůli natáčení podstupovat testy pravidelně.

Strhla se neuvěřitelná mela a svého dotazu možná litovala. Fanoušci se do ní pustili, že je zaplacená za propagaci testování, a dokonce i vakcinace. "Takhle se nechat koupit," pozastavuje se jeden z nich. "Určitě bych se netestovala kvůli kultuře ani restauraci, to bych se taky pak mohla chodit testovat xkrát týdně a nemíním žít jako otrok," odpovídá Daně další.

"Myslím si, že z lidí už dělají dost velké blbce a podívat se na představení pod podmínkou testů je totální hovadina," míní jiný sledující. "Neustálé šťourání v nose taky není úplně v pohodě. Tyčka se zavádí poměrně hluboko a myslím, že není zdravé provádět to často. Takže je mi to líto, ale zbytečně bych tento proces neprováděla. Ani kvůli restauraci a ničemu podobnému," nedočkala se podpory ani u této fanynky. Mnozí se pozastavují i nad cenami testů. Pro testování se našlo jen pár kladných ohlasů.

Dana Morávková raději svoji soukromou anketu brzy uzavřela. "Nejčastější odpovědi byly nadávky nebo otázka, kdo mě za to platí. Odpovídám, že nikdo, jen jsem se chtěla zeptat. Někteří jste se rozparádili, jako kdybych si to vymyslela," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám