Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to dva měsíce, co Karlie Kloss (28) a Joshua Kushner potvrdili, že čekají prvního potomka. Dlouhonohá modelka nyní předvedla rostoucí pupík ve cvičebním úboru. A zdá se, že cvičení se nevzdala ani v těhotenství.

Kloss a Kushner, jenž je mladším bratrem Jareda Kushnera, zetě a poradce Donalda Trumpa, se vzali v roce 2018 během malého obřadu v New Yorku. Svatbu si pak zopakovali ještě na venkově ve Wyomingu.

Karlie před svatbou konvertovala k judaismu, rodina jejího manžela ji do té doby odmítala přijmout. Šest let se s ní nechtěli sejít a Joshovi prý vztah dokonce rozmlouvali. Obdobně to údajně měli i s Ivankou a Jaredem.

Přestože jsou Josh a Jared bratry, jejich politické názory se zásadně rozcházejí. Zatímco Jared s Ivankou pracovali v Bílém domě jako Trumpovi poradci, Karlie s Joshem jsou podle všeho demokraté a v posledních prezidentských volbách dokonce lobovali proti němu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám