Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V říjnu byl hospitalizován s covidem-19 a strávil deset dní na jednotce intenzivní péče. Dnes se cítí legendární fotbalista Antonín Panenka bez následků a už by nejraději zase sportoval. "Doma se nudím, už přerovnávám i šroubky v garáži," řekl Super.cz Panenka, kterého koronavirus skolil na měsíc a půl.

"Zaplať pámbu, že to má člověk za sebou a snad nás čeká lepší budoucnost. Jsem rád, že jsem to nějakým způsobem přežil a přečkal. Samozřejmě se ta nemoc může vrátit, což člověku šrotuje v hlavě. Ale jsem optimista," míní Panenka, kterého v lednu kvůli oboustrannému zápalu plic čeká ještě rentgen.

"Cítím se dobře, už teď můžu sportovat, jenom není moc kde. Chybí mi i práce. Jsem v první řadě důchodce, ale veškeré sportovní aktivity a semináře se nekonají. Je to pro mě trochu skličující, protože jsem akční typ, jsem rád, když se pořád něco děje, někam chodím, něco dělám. Ze zoufalství doma v garáži přehazuju matičky a šroubky," svěřil.

Reklama

Další články

Načítám