Hlavní obsah
Článek

Místo na přehlídkových molech si poslední měsíce Alena Šeredová (46) užívá především čas strávený s rodinou. Česká kráska žijící v Itálii se stala loni trojnásobnou maminkou a vedle synů Louise Thomase (13) a Davida Leeho (12) jí dělá radost i sedmiměsíční dcerka Vivienne Charlotte.

Alena trávila konec roku v Itálii se svým partnerem Alessandrem Nasim a dětmi. Dovolenou na chalupě v Krkonoších si kvůli vládním restrikcím spojeným s koronavirem musela letos odpustit.

„Když italská vláda vydala doporučení a restrikce na období Vánoc, byl to poslední hřebíček do rakve našich společných Vánoc. Moje rodina by po příjezdu musela do čtrnáctidenní karantény,” posteskla si v rozhovoru pro Super.cz Šeredová. O zimní radovánky ale rozhodně nepřišla.

V Turíně, kde se svou rodinou žije, totiž od půlky prosince rozhodně nemají o sníh nouzi. A na cestách u jejich domu se do odklízení závějí pouští dokonce samotná Alena. Modelka se pochlubila snímky, na kterých brázdí cesty na pluhu a odhrnuje navátý sníh. Přehlídková mola tak vyměnila za trochu jinou práci, která ji ale evidentně baví.

Reklama

Další články

Načítám