Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) se připravuje na roli matky. Striktně totiž ve smlouvách odmítá podepisovat kolonku zákazu otěhotnění. Naposledy si takhle „dupla“ před producentem muzikálu Bídníci Františkem Janečkem (79).

V Bídnících dostala nabídku na roli madam Thénardier. Přijala ji, měla ovšem jednu podmínku. „Nechala jsem si do smlouvy napsat, že v případě těhotenství můžu z muzikálu odejít a pan doktor Janeček byl tak laskav, že mi to podepsal. Ve svém věku bych už kolonku zákazu otěhotnění nepodepsala, to vážně ne,“ říká pětatřicetiletá zpěvačka, která ale odmítla potvrdit, že by už byla těhotná nyní.

František Janeček má pro těhotné ženy zřejmě pochopení, Jitku Čvančarovou (46) totiž angažoval ve chvíli, kdy byla na počátku těhotenství a radostnou hereččinu a zpěvaččinu novinu tak věděl mezi prvními. Čvančarová by do muzikálu měla nastoupit krátce po porodu.

Zkoušky muzikálu jsou v plném proudu, oprašují se také kostýmy a šijí se nové. Na premiéru, která se plánuje 1. března 2012 v Divadle GoJa Music Hall na pražském Výstavišti, se Absolonová moc těší. Bídníci jsou jejím dětským snem, vždycky se jí moc líbili. „Když zazní ty sborové věci, člověku z toho až mrazí, je to vážně nádhera," řekla.

Případnou absenci Absolonové, která plánuje rodinu, má Janeček pojištěnou dvěma alternacemi, roli madam Thénardier zkouší také Marta Jandová a Renáta Podlipská.

Reklama

Další články

Načítám