Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli pandemii je řada projektů v showbyznyse u ledu. O to víc je ale potřeba pomáhat. Barbara Nesvadbová (49) loni nemohla uspořádat kvůli vládním opatřením tradiční charitativní večeři, která bývá výrazným zdrojem příjmů pro její nadační fond Be Charity. V době lehkého rozvolnění v létě se ale spisovatelce podařilo nafotit charitativní kalendář.

Bez nároku na honorář v kalendáři Korff pro rok 2021 pózovali Jan Saudek s manželkou i dětmi, Aneta Vignerová, Michal Štipa, Jana Stryková, Ivo Kahánek, Nikol Kouklová a Alžbeta Bartošová. Samozřejmě před objektivem fotoaparátu Romana Sluky musela zapózovat také Bára Nesvadbová. Spisovatelka oblékla neobvyklou róbu a výraznou ozdobu hlavy.

„Přiznám se, že focení bylo jiné než běžná módní nebo reportážní. Roman tvoří ve snech, v obrazcích,“ komentovala pro Super.cz focení Bára, která pózovala jednak s klavíristou Ivo Kahánkem, objevuje se ale i na samostatné fotce zapletená do transparentní látky. Jelikož je spisovatelka veselá kopa, tak se jen těžko se před fotoaparátem v kostýmu bránila smíchu.

„Ta síťovina byla paradoxně jednodušší. Jen jak se pořád směju, bylo těžké udržet kamennou tvář,“ uvedla s úsměvem Bára.

Výtěžek z prodeje kalendáře poputuje na pomoc Emičce Hoškové z Českých Budějovic, která trpí Pelizaeus-Merzbacherovým syndromem.

„Myšlenka a poslání, které tento kalendář nese, je propojení krásy a umění a jeho další přidanou hodnotou je charitativní účel. Oslovili jsme nadační fond Be Charity Barbary Nesvadbové a společně jsme zapojili osobnosti, které naší spolupráci přijaly bez nároku na honorář. Věříme, že každý prodaný kalendář Korff 2021 pomůže v nelehké situaci Emičce a její rodině, kterou jsme společně s nadačním fondem vybrali,“ říká distributorka kosmetické značky Marie Trupiano, bez které by kalendář nemohl vzniknout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám