Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokatérkou zůstane i po čtyřicítce. Christina Aguilera (43) si vlezla v novém roce do vany jen v kovbojském klobouku a se šampaňským v ruce.

Zpěvačka tak svým fanouškům do nového roku popřála v rouše Evině a svůdně se u toho nakrucovala do kamery. Poprsí zakrývala pěna nebo její ruce, ale v jeden moment na konci videa vykouklo i trochu víc.

Aguilera vstoupila těsně před Vánoci do klubu čtyřicátníků, o čemž se svým fanouškům rozpovídala v dlouhém psaném příspěvku na Instagramu. Zaznělo v něm také to, že všudypřítomné stigma kolem stárnutí ji rozhodně netrápí a na svůj věk je naopak pyšná. „Vždy jsem svůj věk uměla přijmout. Moje duše byla vždy trochu starší a osobně si vážím té moudrosti, milosti a krásy, která přichází s každým novým rokem našeho života,“ uvedla Christina a pokračovala: „Věřím, že to nejlepší teprve přijde a já jsem na to připravená.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám