Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Janáčková stejně jako její švagrová Aňa Geislerová (48) už nechala svého syna nahlédnout do hereckého světa. Zatímco Aňa bere svoji dceru Stellu občas na komparzy, Kristýnin šestiletý Luis se objevil jako syn Jana Amose Komenského v televizním filmu Jako letní sníh, který uvedla Česká televize.

"Vděčná stát před kamerou a hrát poprvé se svým synem v tak úžasném projektu, jakým je celovečerní film Jako letní sníh, který vypráví o učiteli národů Janu Amosovi Komenském. Zprvu jsem se tomu bránila, chtěla jsem syna ušetřit nejen instagramového světa, ale i světa hereckého. Nakonec jsem svolila a jsem za to moc ráda," informovala Kristýna.

"Točilo se navíc v přenádherném skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm, v mém rodném kraji, kde Luis poprvé zjistil, že je vlastně taky Valach a nadšeně to všem říkal. Hrál syna Ámose Komenského, kterého hraje David Švehlík, a já jsem hrála jeho třetí ženu, tudíž jsem byla Luisovi macechou," popisovala.

"Zprvu jsem trnula, jak to dá, hlavně náročnou scénu v noci, ale zvládl to na výbornou a já jsem na něj byla moc pyšná. Děkujeme za důvěru úžasnému panu režisérovi Hlavsovi a jeho ženě, že jsme mohli být součástí. Za to štěstí být obklopeni skvělými lidmi. Škoda jen, že to bylo tak krátké," dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám