Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Pavlína Pořízková (59) neměla se svou maminkou Annou (74) vždy ideální vztahy, dnes ji však považuje za inspiraci. Česká kráska žijící v zahraničí se nyní pochlubila společnou fotografií, na které je jasné, po kom podědila své geny.

„Máma a já kontrolujeme naše "abs" v zrcadle. Už jí bude sedmdesát pět, lidi,“ napsala modelka ke snímku, na kterém stojí s maminkou u zrcadla a ukazují svá plochá břicha. Ty jim vzhledem k povánočnímu období musí nyní řada žen závidět. Pořízková je na svou maminku, která neztrácí chuť k životu ani po 70. narozeninách, hrdá.

„Od chvíle, kdy jí bylo sedmdesát, našla muže svého života, strávila s ním dva roky v Ugandě a v rámci nádherného obřadu se v Itálii vdala. Je také jednou z prvních dobrovolnic pro vakcínu Pfizer,“ svěřila modelka, jejíž maminka byla mezi prvními, kdo na sobě nechal testovat vakcínu proti covidu-19.

„Je nepochybně inspirací, i když jsme měly velmi komplikovaný vztah. Co mě na ní však nejvíce inspirovalo, byla její statečnost, když řekla: Je mi to líto. Stále na tom musím pracovat,“ dodala Pořízková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám