Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli opatřením proti šíření nového typu koronaviru nemohla Gabriela Partyšová (45) oslavit příchod nového roku ve svých milovaných rakouských Alpách, moderátorka ale nezoufala. Se synem a ve společnosti kamarádek si užívala sněhu na Šumavě.

„Velmi jsem si oblíbila Šumavu. Byli jsme tam ke konci roku, na silvestrovskou noc a první dny v tomto roce,“ řekla Super.cz moderátorka Snídaně s Novou, která přijala pozvání své kamarádky a dvorní návrhářky Zuzany Lešák Černé.

Gabriela Partyšová jako zpěvačka

Na českých horách nebyla rozhodně žádná nuda. „Jezdili jsme s dětmi na saních, bobech a na běžkách. Chodili na dlouhé procházky přírodou,“ popisuje aktivity Gábina a jedním dechem dodává: „Jeli jsme velmi starou jednosedačkovou lanovkou a zažili hodně legrace. Nejvíc se nám líbila procházka k Černému jezeru, je to největší ledovcové jezero na Šumavě a zároveň největší jezero v naší republice. Co se týká přírody, tak je pro mě Šumava rájem.“

I když to neplánovala, potkala Partyšová během pobytu známé tváře. „Zahlédla jsem tady rodáka ze Železné Rudy, zpěváka Marka Ztraceného, a u Černého jezera jsem se novoročně pozdravila s Dominikem Haškem,“ usmívá se při vzpomínce na pohodové volno Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám