Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, ale také známý dabér Aleš Procházka se do paměti seriálových diváků zapsal jako manžel doktorky Gity v podání Daniely Šinkorové (51) v Ordinaci v růžové zahradě. Zatímco tam hrál právníka, nedávno nastoupil do seriálu Ulice, kde ztvárňuje roli fotografa. Sám má k této profesi blíže.

„Šimon Fliegel je profesionální fotograf, světoběžník, který pracovně procestoval celý svět. Kvůli cestování a množství práce neměl čas na vztahy ani na založení rodiny. Teď se tedy vrátil zpátky z cest a potkal Anču,“ prozradil herec. Jeho seriálovou láskou se stane Ljuba Krbová (65) alias Anička Lišková, která se taktéž začala věnovat focení nejen v Ulici, ale i v soukromí.

„Když jsem byl mladší, tak jsem také moc rád fotil. Můj tatínek byl herec v Kolínském divadle a tam měli temnou komoru. Pro mě jako pro kluka to bylo velké dobrodružství a vyvolávat fotky postaru mělo své kouzlo. Ještě na DAMU jsem si s focením trochu pohrával,“ svěřil se herec.

Svůj hlas propůjčuje do audioknih a v dabingu velkým zahraničním hvězdám. Do jeho repertoáru patří například Tom Hanks (67), Kevin Spacey, John Cusack, Clive Owen a mnoho dalších. Mimo jiné se věnuje i divadlu, jeho domovskou scénou je Vinohradské divadlo nebo divadlo Rokoko.

Reklama

Další články

Načítám