Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anička Slováčková (28) je konečně po všech chemoterapiích a ozařování zdravotně v pořádku. Zpěvačka a herečka porazila zákeřnou rakovinu. "Jsem zdravá. Metastáze jsou od operace pryč, krev je v pořádku, sono neukázalo žádné nové nálezy," řekla Super.cz Anička.

Předchozí rok Annu hodně naučil. Kromě jiného mít ráda sebe a své tělo, ať vypadá jakkoli. Jak sama říká, v posledním roce jí zachránilo život.

"Tohle jsem já. Tohle je tělo, které je o několik kilo těžší než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale. Nejsem modelka z katalogu, ale tohle tělo mi zachránilo život," uvedla k černobílým fotkám v prádle.

"A já se stydím za to, kolikrát stojím doma před zrcadlem, brečím a je mi ze sebe špatně, protože nejsem ta drobná, hubená holka, jakou jsem si jako malá vysnila být," svěřila se Anička s pocity, které při pohledu do zrcadla zažívá nejedna žena.

Teď už se těší, až začně opět aktivně sportovat a radovat se z každého pohybu, který zvládne a jemuž se v průběhu léčby nemohla věnovat. "Chci ho (tělo) zaplavit láskou v podobě zdravého jídla. A hlavně o svém těle smýšlet pozitivně," dodala Slováčková, jež je pro své fanoušky velkou inspirací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám