Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená slovenská zpěvačka musela letos svou tradiční zimní dovolenou na Bali oželet, to jí ale nepřinutilo vzdát se moře a písku úplně. „Musela jsem najít jinou destinaci. Potřebuju střih a restart. Zima je tady nekonečná a já potřebuju strávit nějaký čas v teple,“ řekla nedávno Super.cz Dara.

S dcerou Laurou se napřed ohřály na Zanzibaru, Silvestr oslavily v Dubaji, odkud se blondýnka pochlubila několika snímky. Na jednom z nich je v plavkách a jen stěží se dá věřit tomu, že pro takovou postavu popová kráska skoro nic nedělá.

V posilovně s činkami v ruce ji rozhodně nepotkáte. „Preferuji svižnou chůzi a samozřejmě jógu, jako dva hlavní zdroje, důvody a důsledky tvarování mého těla. Ještě tanec! Ten je vlastně též mojí součástí,“ prozradila dříve zpěvačka.

Pekáč buchet a žádný gram tuku navíc opěvují na její postavě kromě fanoušků i Dařiny kolegyně. „Cože!!!,“ napsala nevěřícně modelka a bývalá Miss Andrea Kalousová. Pochvalu dostala zpěvačka také od další krásky Andrey Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám