Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicki Minaj (41) se konečně podělila o fotky svého tříměsíčního syna. Z roztomilého kloučka, kterého má s manželem Kennethem Pettym, jsou fanoušci u vytržení.

Rapperka doposud neprozradila chlapcovo jméno, říká mu pouze přezdívkou Papa Bear. A už od plenek ho zahrnuje luxusem. Nechala mu vyrobit diamantový náhrdelník s přezdívkou, náramek nebo hodinky a obléká ho zásadně do značek nejlepších návrhářů, jako jsou Versace, Burberry, Fendi nebo Gucci.

„Papa Bear, díky, že sis mě vybral za svoji maminku. Být matkou mě naplňuje víc než cokoliv jiného na světě. Posílám sílu všem maminkám superhrdinkám tam venku,“ napsala do popisku fotek a připojila přání všeho dobrého v novém roce.

Nicki se nedávno také rozpovídala o těhotenství. „Když byl v břiše, kopal mě tak dlouho, dokud jsem nevstala a nechodila s ním dokola. Už tehdy byl osobnost,“ svěřila se na sociálních sítích.

Doplnila také, že zrovna lezla ze sprchy, když jí praskla voda. „Byla jsem překvapivě úplně v klidu, ale Kenneth začal vyšilovat. Hrozně jsem se mu smála,“ práskla na svého chotě.

Nicki rodila přirozenou cestou a s epidurálem. Porod trval 2,5 hodiny, jak prozradila fanouškům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám