Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Pomeje (35) byla po Novém roce strachy bez sebe. V domě za Prahou, kde bydlí s přítelem Petrem Plačkem, začalo hořet. V kuchyni začala hořet elektrická zásuvka a všude byly plameny. Naštěstí Andrey přítel rychle zareagoval a vše dopadlo dobře. Nebýt toho, že byli partneři doma a rychle zasáhli, následky by mohly být mnohem horší.

"Měli jsme obrovské štěstí, že jsme zareagovali tak rychle. Chytla nám zástrčka, ale na snad skoro nejhorším místě. Za vestavěnou mikrovlnkou a troubou. Andy si všimla, že se kouří ze skříně, tak jsem běžel shodit jističe. A když jsem vyběhl, Andy už křičela, že hoří," řekl Petr.

"Nejdřív jsem zkusil urvat skříň ze zdi, ale uvědomil jsem si, že to je špatný nápad. Potom mě napadlo, že musím vytrhnout našroubovanou mikrovlnku. Všechno se dělo strašně rychle. Vytrhl jsem ji i se šrouby a uhasil požár. Je to dost očouzený, ale zaplaťpánbůh, že to dopadlo, jak to dopadlo," dodal Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám