Hlavní obsah
Článek

Za svůj novoroční pobyt v Dubaji to zpěvačka Dara Rolins (51) opět schytala od některých sledujících. Vyčetli jí mimo jiné, že cestování je v této době minimálně nerozvážné. Pozastavují se i nad tím, že postuje fotografie, kde na sobě nemá roušku. A to nejen na pláži, ale třeba také v kavárně.

Dara se snažila svoji dovolenou a připomínky k ní vysvětlit. "Že je ode mě nezodpovědné v této době cestovat? To je dost relativní, s přihlédnutím k tomu, že nezodpovědný můžete být úplně stejně doma jako kdekoli jinde. A speciálně tady, kde je disciplína a dodržování pravidel i bez covidu úplnou samozřejmostí," míní zpěvačka, která musela stejně jako ostatní turisté absolvovat test na koronavirus s negativním výsledkem už před odletem v Česku a následně ještě v Dubaji na letišti. Třetí ji bude čekat ještě před odletem domů.

"Teplotu vám měří při vstupu do obchoďáku, roušku si sundáte, jen když jíte nebo pijete kávu, stejně jako já na fotce, kdy se mnozí pohoršovali nad mým nezodpovědným chováním. Nevím jak vy, ale sundávám ji i u nás doma," upřesňuje.

Popisuje také, jak to teď vzhledem k restrikcím v oblíbené dovolenkové lokalitě funguje. "Pokud jde o ostatní možnosti a atrakce, všechno se nějak dá, i když s množstvím omezení. Co je ale v mém případě podstatné, nelétáme sem za atrakcemi. Máme tady kousek od pláže dům, takže si užíváme víceméně jenom sebe a pohodu. Vystačíme si a fakt se nenudíme," doplnila Dara, která je na dovolené s dcerou Laurou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám