Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy si dopřáli dovolenou v září, kdy režisér filmu Havel Slávek Horák se svojí múzou, slovenskou modelkou a návrhářkou Vandou Jandou, vyrazili na Sardinii. Nyní si Vanda svoje tělíčko, které evidentně nepoznamenalo vánoční hodování, vyhřívá opět na slunci.

Nový rok ještě oslavila doma v županu, pak ale vyrazila přes Dubaj na Maledivy, kde ji přivítalo krásné počasí, takže mohla rovnou vklouznout do plavek.

Jedinou změnou oproti létu je to, že se vrátila ke své tmavé barvě vlasů. „Myslím si, že se jednou vrátím ke své přirozené barvě. Jsem ale moc ráda, že jsem tenhle úkon udělala, protože já dělám v životě strašně málo změn,” slibovala Super.cz již před časem. Roli možná sehrála i zavřená kadeřnictví.

K pobytu si na Maledivách si Vanda vybrala luxusní resort, kde stojí jedna noc se snídaní téměř deset tisíc korun. Za tu cenu nabízí opravdový ráj, kde nechybí wellness, tenisové kurty, bazén, dvě restaurace anebo potápěčské centrum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám