Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zlaté vázání na lyže a exkluzivní kožešiny jsou minulostí? Andrea Verešová vyrazila na svah ve Špindlerově Mlýně v novém modelu od italské značky, se kterou spolupracuje. "Zdaleka to ale není tak drahé, jak to vypadá. Tyhle boty vyjdou na šest tisíc korun," prozradila Super.cz o svých sněhulích Andrea.

"Kde ale mají obchod, nevím. Já si jezdím do velkoskladu v Hradci Králové anebo mi modely posílají přímo z Itálie. Jsou určeny pro vrcholovou reprezentaci v lyžování," vysvětlila.

Andrea se měla původně v rámci skiopeningu resortu účastnit i závodu na lyžích. Nakonec ale odmítla a raději se starala o čtyřletou dceru Vanessku. "Manžel samozřejmě závodí a my fandíme," upřesnila Andrea.

Ani majitelka luxusních butiků Tamara Kotvalová se nechlubila drahými doplňky. K outfitu od Cavalli si vzala sněhule zakoupené v Itálii, jejichž značku ani neznala. "A tuhle beranici jsem koupila v Tatrách u stánku, když se udělala zima," svěřila.

Gábina Partyšová pózovala ve velmi drahé kombinéze, tu ale měla pouze zapůjčenou od značky Bogner, která měla v rámci skiopeningu módní přehlídku.

Reklama

Další články

Načítám