Hlavní obsah
Článek

Gabriela Koukalová (34) zažila turbulentní rok. Rozpadlo se jí manželství s Petrem Koukalem a po profesní stránce vkročila na dosud nepoznané území, do šoubyznysu. Zkusila si herectví, stala se moderátorkou lifestylového pořadu a také se nechala zvěčnit do Playboye. „Letošní rok mi dal pořádně zabrat po všech stránkách a byla to zároveň nejlepší škola,“ řekla Super.cz Koukalová.

„Beru ho jako jednu z nejtěžších zkoušek v mém dosavadním životě a mám radost, že jsem všechno zvládla. Byl to čas změn, velkých životních rozhodnutí, odvahy, sebepoznání, usilovné práce na sobě a myslím, že i osobního rozvoje,“ bilancovala nová moderátorka pořadu Showtime.

„Nejvíc mě na tom všem těší, že jsme se v návaznosti na veškeré události ještě víc semkli jako rodina a stejně tak v okruhu blízkých přátel,“ svěřila, že na letošku, značně zkomplikovaném také koronavirem, našla i pozitiva.

Co se novoročních oslav týče, letošní restrikce Gábinu nijak nezasáhnou. „Neslavím Silvestry, většinu z nich jsem usnula už před půlnocí,“ smála se Koukalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám