Hlavní obsah
Článek

František a Natálka se poprvé viděli až před oltářem v rámci reality show Svatba na první pohled. Zažili společnou dovolenou i bydlení, a nakonec se rozhodli to spolu zkusit i po skončení show. Ze začátku si vůbec nesedli, ale nakonec k sobě našli cestu.

„U nás byl bodem zlomu noční výstup na Milešovku, během kterého zmizely obavy a strach a vztah se pak začal ubírat příjemným směrem. Tady myslím, že začalo růst semínko zájmu o pokračování vztahu i po skončení pořadu,“ řekl Super.cz František. Nakonec jim to ale ani po skončení show nevyšlo a pár už dávno netvoří.

Svatba na první pohled. Natália a František, kterým to nakonec nevyšlo.

Přesto však zůstali aspoň kamarádi. „Jsme přátelé, zkusili jsme to, dali jsme tomu nějakou šanci, akorát jsme zjistili, že do budoucna každý asi potřebuje trošku něco jiného,“ nechala se slyšet Natálka.

A František jí přitakával. „Zkusili jsme to bez kamer, takže to bylo najednou trošku jiné, ale jsme každej jinej,“ doplnil svou experty vybranou nevěstu František. Natálka ale nesmutní, svého prince na bílém koni totiž přeci jen našla.

„Co se týče mého milostného života, tak jsem už někoho potkala a nějakou chvilku někoho mám,“ práskla na sebe Natálka, jež s Františkem vyrazila po Vánocích na procházku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám